C’s no garantitza ara la seva entrada al govern de PLF

Martí Victòria, regidor no adscrit.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’enroquen les negociacions per ampliar el govern local.

Fonts comarcals de C’S han relatat ha aquesta emissora que continuen els contactes per incorporar els taronges al govern municipal de PLF, al costat del PSC i d’Iniciativa, com ja va avançar el portaveu de C’s a PLF, Martí Victòria al passat mes de maig.

5 mesos després el pacte encara no s’ha formalitzat, tot i que el propi Victòria assegurava fa unes setmanes que tot era qüestió de dies.

La demora en les negociacions es deuen a les incerteses sobre la governabilitat espanyola, on C’s va donar suport primer a la investidura del PSOE i després al PP. Els taronges expliquen que la transcendència del pacte a PLF va més enllà del nostre municipi i per això calia esperar els esdeveniments en la negociació per la governabilitat espanyola.

Segons les fonts consultades per RP, les negociacions a PLF continuen i ho fan de forma ”cordial” . Tot i això asseguren que no es pot garantitzar que arribin a bon port, tot i que hi ha la voluntat de pactar.

Els taronges expliquen que cal valorar moltes coses abans d’arribar a tancar un pacte de govern. Alerten que no només assumptes locals, sinó també  supramunicipals, pel que no posen data a una resolució a les negociacions.

Si finalment C’s entra al govern municipal, Palafolls seria l’única localitat on governarien els taronges a la nostra comarca, en aquest cas amb coalició amb el PSC i ICV-EUiA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics