URGENT

La Puput prepara una nova Castanyada pel dilluns

Compartiu aquesta història

Com ja és habitual, la vigília de Tot Sants, La Puput torna a organitzar la Castanyada. És una de les festes amb més trajectòria al municipi, aquesta serà la 32a edició, que com ja és habitual es farà al Parc Joaquim Ruyra el proper dilluns 31.

A partir de les 9 del vespre i fins als volts de 2/4 de 12 de la nit els assistents podran menjar castanyes i beure moscatell i Garnatxa. Des de l’entitat es couran prop de 85 kg de castanyes, i se serviran 25 litres de moscatell i 25 més de Garnatxa. Aquest és un dels actes amb més públic dels que organitza l’entitat i es mostren contents amb la continuïtat de la festa i la bona acollida que ha tingut sempre entre els palafollencs. Ho explicava en David Alenyà, membre de la Puput.

L’esdeveniment es començarà a preparar dues hores abans per tenir el foc i les castanyes a punt per quan arribin els primers assistents.

Tot i que és la Puput qui s’encarrega d’organitzar i coure les castanyes, Alenyà destaca la importància dels voluntaris que col·laboren en les 8 cuites que es faran.

D’uns anys cap aquí, conviuen el Halloween i la Castanyada, pel que és habitual trobar-hi nens i nenes disfressats de personatges fantàstics i de terror.

El pressupost de què disposen és l’únic que fa variar els complements de la Castanyada, que igual que l’any passat no hi haurà música.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics