Antifrau investiga la piscina de Pineda

Pineda de Mar. La piscina de Can Xaubet reobre amb millores
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho ha fet a instàncies de l’Ajuntament que veu irregularitats en la construcció de l’equipament. Els fets es remunten a finals del 2012. L’empresa a la que es va adjudicar primerament les obres va deixar l’equipament a mig fer, i el relleu el va agafar Gestió Esportiva Pineda que va subcontractar l’execució a una altra empresa.

L’ajuntament va encarregar aleshores un estudi a la universitat politècnica de Catalunya sobre les possibles irregularitats i es va concloure que hi havia una desviació de 242.000 euros que s’havien cobrat però que no s’havien arribat a fer.

En vistes d’això, fa tres anys el govern municipal va posar al corrent l’Oficina d’Antifrau de la situació. El 2013, quan la institució estudiava aquestes possibles irregularitats, l’empresa va presentar concurs de creditors. Així, el consistori va “segrestar” la gestió de l’equipament i la va acabar cedint a una altra empresa temporalment, mentre esperen el resultat d’Antifrau.

Ara, la institució ha tornat a obrir un expedient per estudiar el cas. El que es va obrir el 2013 ja ha caducat.

Segons fonts de la regidoria d’urbanisme la institució s’ha compromès resoldre l’expedient amb la rapidesa, pel que l’Ajuntament els ha deixat un marge de 6 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics