URGENT

Vicenç Villatoro presidirà el jurat dels premis Recvll 2017

Compartiu aquesta història

L’actual director del CCCB, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, s’estrenarà al jurat en la 53a edició d’aquests premis que accepta originals fins el proper mes de desembre.

Vicenç Villatoro. FOTO FRANCESC MELCION
Vicenç Villatoro. FOTO FRANCESC MELCION

Villatoro és el nou president del jurat en substitució de Vicenç Llorca, que ho havia estat els nou darrers anys.

El jurat, que ja s’ha reunit aquesta setmana, està format per 5 persones en el cas del premi de Conte Infantil i per 9 pels premis de Narració, Poesia, Teatre, Periodisme i Retrat Literari.

Aquestes persones hauran de triar els guanyadors dels premis  d’aquesta edició que es lliuraran el proper 12 de maç  a l’escenari del Teatre de Blanes, en un acte lúdic i cultural obert a la participació de tothom que vulgui assistir-hi.

La dotació global de les sis categories en què es divideixen els Premis Recvll és de 8.200 €. El més ben dotat és el de narració, amb 2500€ de premi. A més a més, totes les obres guanyadores tenen assegurada la seva publicació, un valor afegit que distingeix aquests guardons literaris respecte d’altres que s’organitzen arreu del territori català i de l’estat espanyol.
Es dóna el cas que Villatoro,  escriptor, periodista, professor i polític català, va guanyar el Premi Recvll d’Assaig l’any 1980

Des de la seva posada en marxa l’any 1964, els Premis Recvll han estat servit per descobrir nous valors de la literatura catalana i l’han guanyat personalitats com Montserrat Roig, Carme Riera, Jaume Cabré, Sílvia Soler, Maria Mercè Roca o Ramon Madaula

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics