L’Ajuntament debatrà demà les ordenances en ple municipal

Imatge del ple d'aquest matí
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha convocat per demà al matí una nova sessió del ple de l’Ajuntament amb 10 punts a l’ordre del dia. Les ordenances municipals són el principal assumpte del plenari de demà.

El govern plantejarà la seva proposta de congelar tots els impostos i taxes municipals. Això vol dir que els palafollencs pagaran el mateix dels principals rebuts que gestiona l’Ajuntament com ara l’IBI, l’impost de circulació o la taxa d’escombraries.

De moment hem conegut que el PP, a l’oposició, proposarà la rebaixa d’alguns impostos i congelar-ne la majoria. Els populars han anunciat que votaran en contra de la proposta del govern sinó accedeixen a una rebaixa.

Els temes econòmics seran els que copsaran el plenari de demà amb fins a 6 dels 10 punts previstos.

També es preveu tractar l’adhesió de l’Ajuntament de Palafolls a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Actualment hi ha dues grans entitats municipalistes. Una la Federació de Municipis de Catalunya i l’altra l’Associació de Municipis, a la que l’Ajuntament preveu adherir-se demà.

El ple també delegarà el servei d’Atenció Domiciliaria al Consell Comarcal del Maresme. Es tracta del servei dirigit a persones grans que viuen soles i que disposen un  botó connectat a una central que es pot activar en cas de necessitat.

Extraordinàriament el ple de PLF es fa en dijous i en horari de matí. La sessió, que acabarà amb el punt de precs i preguntes, començarà a les 9 del matí.

Ràdio Palafolls enregistrarà la sessió i us l’oferirà divendres al vespre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics