Nova rebentada de canonada d’aigua a l’av Pau Casals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un mes després de la primera incidència que va deixar sense aigua gran part del municipi, la nit de dilluns a dimarts es va produir una segona rebentada en una canonada d’aigua de l’Av de Pau Casals. De fet la incidència es va donar a menys de 100m de la primera rebentada.

De fet Sorea ha explicat a RP que es tracta de la mateixa canonada d’impulsió que la que es va veure afectada fa un mes, però a diferencia del setembre, la incidència de dilluns no va afectar al subministrament a cap usuari, segons la pròpia companyia. Això es va deure a que el diposit d’aigua era ple i va poder suportar la demanda dels usuaris.

Tot i aquestes dues incidències amb només un mes de diferència, el Regidor d’Obres, Jose Rueda,  manté que les canonades estan en bon estat i que s’han anat renovant en diferents trams aprofitant els períodes d’obres.

Sorea admet que aquesta segona incidència podria estar relacionada amb la primera, ja que assegura que els canvis de pressió d’aigua per la primera rebentada podrien haver debilitat la canonada que és de fibrociment.

Segons ha explicat Rueda és Sorea qui es farà càrrec del cost de reparació de l’averia i el manteniment de la instal·lació.

La incidència es va poder solucionar ahir al matí, però l’aigua que va brullar de la canonada afectada va acabar fent malbé tant la vorera com part de l’asfalt de la via.

Per això, ara la zona està tapada amb sauló i avui han començat els treballs per poder reparar definitivament la zona.

Precisament aquests treballs duraran fins divendres, segons Sorea. Mentre durin les tasques de reparació, l’Av Pau Casals estarà tallada en el tram comprés entre Riera de Burgada i Girona. Quan els operaris no estiguin treballant s’habilitarà un únic carril de circulació en aquesta via, que és un dels eixos viaris de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics