El Carrer Nàpols de Malgrat es tallarà per obres

Els que es moguin  pel municipi ho tindran complicat aquests dies.

La setmana que ve començarà amb un tram del carrer de Nàpols de Malgrat de Mar tallat al trànsit. Serà del dilluns al dimecres en horari de matí,  des de 2/4 de 10 fins 2/4 de 3, per les obres que iniciarà la companyia Aigües Malgrat.

El tram en el que no s’hi podrà circular va des del Passatge Alsina al carrer Fonlladosa. S’habilitarà, però,  una via alternativa pels cotxes que circulin pel passatge Alsina, que podran transitar per l’altre tram del carrer Nàpols i girar cap carrer Passada.

Els treballs de la companyia consisteixen en la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable del centre del poble.

Malgrat té altres restriccions en el trànsit. Recordem que les obres de la rotonda de Can Palomeres, que s’allargaran més de 4 mesos, restringeixen la circulació de vehicles des de l’avinguda Costa Brava a l’avinguda dels Països Catalans. Es manté la circulació en els dos sentits a l’avinguda Costa Brava, tot i que puntualment hi pot haver algun canvi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics