L’Amateur perd a casa contra el Bescanó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip no es mostra regular aquesta campanya al seu camp, i una setmana més ha deixat escapar els tres punts, per culpa a una mala segona part, on el Bescanó va estar sempre molt més atacant.

Tot i així, els gironins no van aconseguir avançar-se al marcador fins al minut 75, just després que Amorin tingués a les seves botes l’oportunitat més clara del PLF per avançar-se. Després del primer gol, el partit ja va ser totalment del Bescanó que va rematar el marcador només 4 minuts després.

Així continua la mala sort de l’amateur a casa on han sumat només 4 dels 15 punts possibles, mentre que es mostra més efectiu lluny del municipal, on encara no ha perdut cap partit.

Amb la derrota l’equip perd una posició a la taula, superat pel Cassà. Justament els de la Selva són el proper rival dels palafollencs aquest dissabte a les 4 de la tarda. Els dos equips, però, estan empatats a 17 punts.

El segon equip del PLF va esgarrapar un punt del seu desplaçament a Blanes després d’empatar a 1. Es va avançar el Blanes al 37 de la primera part i Amorós va aconseguit l’empat ja a la part final del partit, al minut 86. D’aquesta manera l’equip va poder endur-se un valuós punt del derbi amb el Blanes. El proper partit serà contra el St Antoni, que és 11è, mentre el PLF és 8è a la taula.

Tant el partit de l’Amateur A com el del B, van ser molt durs amb entrades i faltes continues.

El juvenil A  es va imposar al Malgrat per 2 a 4 en un partit que no es va decidir fins els últims 5 minuts de partit.  Al 66 el Malgrat marcava el 2 a 1, però en només 5 minuts, els palafollencs van marcar 3 gols que van capgirar el marcador. Els gols del juvenil els van marcar Lozano, Aguilar, Veleda i Salazar, just abans d’acabar el partit.

La propera setmana el juvenil jugarà a casa contra el Blanes.

El juvenil B ha perdut aquesta setmana a casa del Cassà per 4 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics