L’Escolania de Montserrat actuarà a Malgrat aquest desembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els joves cantants seran en un concert solidari el proper dia 9 de desembre a l’esglèsia de Malgrat en una actuació organitzada per l’Ajuntament i Caritas. Justament els diners aconseguits en aquesta activitat aniran integrament a aquesta entitat benèfica, ja que el cost del concert l’assumeix el consistori.

Les entrades es posaran a la venda en 10 dies al centre cultural de Malgrat a un preu de 10€. Un import que anirà integrament a Caritas i a la seva tasca solidària amb els més necessitats del municipi.

Les persones interessades en poder adquirir una entrada i ajudar a la causa, podran aconseguir-la els divendres 18 i 25 de novembre i el 3 de desembre en horari de tarda (de 18 h a 20 h), però també els dissabtes 19 i 26 de novembre i 4 de desembre de 12 h a 13 h del migdia. Es posaran a la venda 450 entrades per al concert.

L’Escolania de Montserrat actuarà a Malgrat just després de la seva festa Major d’Hivern, que justament acabarà el dia 8 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics