URGENT

Campanya per aconseguir un software de comunicació per en Pol

Compartiu aquesta història

En Pol és a punt de fer 4 anys i mig i, des del seu naixement,  té una lesió cerebral que li provoca problemes cognitius i motors.

La seva família i amics lluiten a diari per poder facilitar la vida d’en Pol. Són molt actius en la recerca de finançament pels tractaments. Ho han fet amb activitats vàries al nostre municipi i municipis propers com festes infantils, les holi de Palafolls  o actes varis.

Ara volen aconseguir un programa d’ordinador que permeti a en Pol comunicar-se amb els seus pares a través de la seva mirada. Ho explica la seva mare, la Lídia Sánchez.

El software, que costa uns 700€, és útil per a persones amb problemes de comunicació ja que permet comunicar-se cara a cara, però també de forma remota per telèfon o internet, poden accedir a xarxes socials, correu electrònic  i permet accedir a contingut d’oci. Tot un contingut al que es pot accedir amb la mirada de l’usuari.

De tota manera el programa es pot adaptar a cada persona i necessitat.

Ara, l’empresa que distribueix aquest programa informàtic ha obert un sorteig d’una llicencia a través del facebook i la plataforma de TODOS CON POL demana la participació de tothom per aconseguir aquesta llicencia per l’infant que viu a la urbanització de Ciutat Jardí.

La campanya de suport demana entrar a la pàgina del distribuïdor i donar suport a en Pol per aconseguir aquest aparell que l’ajudaria en la seva vida diària i en les seves habilitats socials.

La seva mare explica que tot i que pel que fa a la mobilitat, en Pol no ha evolucionat massa sí que ha millorat molt pel que fa a l’aprenentatge. Sánchez destaca, doncs, la importància de potenciar al màxim l’aspecte cognitiu, ja que fins als 6 anys el cervell és més receptiu.

Al web de RP hi trobareu l’enllaç, per col.laborar-hi.

A mitjans de mes, Todos con Pol serà també a la Fira d’Artesania i Complements de Nadal, amb activitats dirigides a aconseguir diners per ajudar a en Pol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics