URGENT

Cau un tros de teulada d’una casa abandonada al centre de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

20161108_091720Al carrer Desclapers de Malgrat de Mar, en ple centre del municipi, hi ha un immoble abandonat des de fa molts anys. Amb el pas del temps, la casa s’ha anat deteriorant fins el punt que aquest passat dissabte va caure un tros de teulada enmig del carrer. Per sort no va ferir cap vianant.

Es dóna el cas que els veïns de l’immoble ja havien alertat en reiterades ocasions de la situació de degradació de la casa. Expliquen que bona part de la teulada ja ha caigut i provoca filtracions d’aigua i humitats a les seves vivendes. Un fet que van denunciar fa uns dos anys a l’ajuntament.

Precisament des del consistori malgratenc s’ha assegurat que estant treballant per solucionar aquesta problemàtica. Des de l’àrea d’Urbanisme s’ha indicat que han requerit a la propietària de la casa abandonada que hi actuï urgentment. En cas contrari ho farà l’ajuntament mitjançant una execució subsidiària.

No és la primera vegada que l’ajuntament ha d’actuar en aquest immoble. Fa un temps va haver d’expulsar les persones que l’ocupaven i tancar i barrar portes i finestres per impedir-hi l’accés.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics