Blanes i Lloret homenatgen l’escriptora finalista del Premi Planeta 2016

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes us ho explicavem a Ràdio Palafolls. La blanenca Alba Saskia Rivas, de 25 anys, i resident a Lloret, va quedar entre els finalistes amb la novel·la “Con un par de alas”, en una edició que batia rècord de participació amb 552 novel·les.  Els dos municipis veïns es van unir en l’acte de reconeixement que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’ajuntament blanenc.

El reconeixement destacava el mèrit de la jove de formar part dels 10 finalistes, d’haver destacat entre la resta d’aspirants, la majoria filòlegs i fins i tot autors consagrats en el món de la literatura, i per haver-la escrit en només 15 dies.

L’acte, encapçalat per l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la regidora de l’Ajuntament de Lloret, Lluïsa Baltrons, va servir també per posar sobre la taula les relacions entre els dos municipis i els nexes d’unió que ja comparteixen com el Teatre i el Carnaval de la Costa Brava Sud o el conveni del Concurs Internacional de Focs d’Artifici on els guanyadors del festival de Blanes ofereixen l’espectacle durant la Festa Major de Lloret.

Alba Saskia Rivas pateix sordesa des dels  13 anys  causat per una estranya malaltia degenerativa: a Espanya només hi ha dos casos i una vuitantena a tot el món.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics