URGENT

Els veïns de St Lluís valoren positivament la transformació del carrer Folch i Torres

Compartiu aquesta història
unnamed
Estat actual del c. Folch i Torres

Ahir RP anunciava una de les actuacions previstes pel govern local de cara al proper any. Es tracta de reformar i reurbanitzar el carrer Folch i Torres, transformant-lo  o bé a imatge del carrer Major, amb plataforma única compartida per vianants i  vehicles, o bé com el carrer Capdavila, amb l’ampliació d’una de les dues voreres, per prioritzar als vianants.

Aquesta actuació, a més, també comportarà l’obertura del tram de carrer que travessa la plaça de la Fessola, que fa anys es va tancar, i que ara es reobrirà per crear un nou cinturó que travessi el barri de dreta a esquerra. Els veïns del barri veuen amb bons ulls perquè apunten que permetria dinamitzar la zona i donar-li més vida. Ho explica la Maria Teresa, la Leoncia i l’Evaristo.

Tenint en compte que l’actuació al carrer eliminarà estacionaments, el consistori també preveu crear noves places d’estacionament. De fet  el problema d’estacionament és un dels principals mal de caps dels veïns de St Lluís, on la forta pressió demogràfica viscuda als últims anys fan gairebé impossible poder estacionar al carrer al vespre.

Tot i que els veïns veuen bé afegir més aparcaments com és el cas de l’Evaristo, Francisca, la Maria Teresa i en Domingo, també hi ha veus com la de la Isabel que considera que totes les accions de millora es focalitzen  a la part més baixa del barri de Sant Lluís.

 

Ara com ara el consistori contempla dues opcions per l’estacionament. Una transformar una part de l’actual plaça de la Fessola en estacionament i l’alta opció seria mantenir la plaça tal i com està però creant estacionament en bateria al seu voltant.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics