URGENT

El govern de Malgrat proposarà congelar els impostos municipals

Compartiu aquesta història

Tal i com va fer Palafolls fa només un dies, Malgrat debatrà demà en ple municipal les ordenances fiscals que han de regir al municipi al proper any.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el govern, que té majoria, proposarà la congelació de la majoria d’impostos i taxes, sobretot les més habituals, com ara l’IBI, l’impost de circulació o escombraries, i modificarà algunes ordenances, com ara la d’ús d’equipaments esportius municipals.

Si finalment es congelen les ordenances seria el 2n any consecutiu que el govern del PSC i de Junts x Malgrat manté la pressió fiscal als malgratencs..

El ple de demà també servirà per tal que l’Ajuntament determini quins són els serveis públics essencials i prioritaris pel consistori. Una designació que ve obligada per llei de pressupostos generals.

La sessió plenària, que com és habitual començarà a les 7 de la tarda, té un total de 9 punts a l’ordre del dia, en el que també s’inclouen diferents mocions.

N’hi ha una de conjunta de tota l’oposició, excepte el PP, en la que es reclama posicionar-se  a favor del procés sobiranista  de totes les persones i ens públics encausats o investigats per la seva participació al procés sobiranista.

El PdeCat també presenta una moció per fer un estudi que plantegi i desenvolupi la possibilitat d’implantar una tarificació social a Malgrat. El que vol el partit és que s’estableixin diferents preus per un mateix servei i que les famílies més desfavorides es beneficiessin dels preus més baixos.

En matèria de cultura, ERC proposarà la inclusió al catàleg de bens d’interès locals de dues voltes de clau, dipositades a la biblioteca de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics