URGENT

Més beques menjador pels estudiants palafollencs  

Compartiu aquesta història

La resolució de les beques menjador ja s’ha fet pública. Per aquest curs escolar s’han concedit  75 ajuts a Palafolls, un 44% més que l’any anterior, quan se’n van resoldre favorablement 52.

En total aquest any han rebut 137 sol·licituds, una xifra similar a la de l’any passat, quan se’n van fer 133. Així, queden fora de l’ajuda 62 nens i nenes. La xifra, però, podria incrementar-se perquè d’aquestes, hi ha 21 requeriments que encara estan pendent de resoldre’s per diverses incidències en la sol·licitud com per exemple errors tipogràfics a l’hora d’emplenar la informació.

Les beques denegades pugen a 41 i es tracta de famílies que no compleixen els requisits econòmics per accedir-hi, és a dir, que arriben o sobrepassen els ingressos per portar-se’n beneficiar.

La majoria de les ajudes les reben alumnes que estudien en centres palafollencs, on 38 són de l’Escola Mas Prats i 28 de les Ferreries. La resta estan repartits en alumnes que estudien als centres malgratencs Sant Pere Chanel i Marià Cubí, l’Antoni Doltra de Pineda i l’escola Montagut de Santa Susanna.

Les beques menjador  les aprova el Consell Comarcal, i cobreixen les necessitats socioeconòmiques i geogràfiques dels nens que estudien en diferents centres escolars i que no tenen el servei de menjador escolar gratuït. Precisament el Consell ha facilitat les dades a l’Ajuntament perquè es posi en contacte amb les famílies que les rebran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics