Més beques menjador pels estudiants palafollencs  

SALT GIRONES CONVENIO CON CREU ROJA PARA BECAS COMEDOR IES VALLVERA 14 11 14 FOTOGRAFIA JOAN CASTRO ICONNA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La resolució de les beques menjador ja s’ha fet pública. Per aquest curs escolar s’han concedit  75 ajuts a Palafolls, un 44% més que l’any anterior, quan se’n van resoldre favorablement 52.

En total aquest any han rebut 137 sol·licituds, una xifra similar a la de l’any passat, quan se’n van fer 133. Així, queden fora de l’ajuda 62 nens i nenes. La xifra, però, podria incrementar-se perquè d’aquestes, hi ha 21 requeriments que encara estan pendent de resoldre’s per diverses incidències en la sol·licitud com per exemple errors tipogràfics a l’hora d’emplenar la informació.

Les beques denegades pugen a 41 i es tracta de famílies que no compleixen els requisits econòmics per accedir-hi, és a dir, que arriben o sobrepassen els ingressos per portar-se’n beneficiar.

La majoria de les ajudes les reben alumnes que estudien en centres palafollencs, on 38 són de l’Escola Mas Prats i 28 de les Ferreries. La resta estan repartits en alumnes que estudien als centres malgratencs Sant Pere Chanel i Marià Cubí, l’Antoni Doltra de Pineda i l’escola Montagut de Santa Susanna.

Les beques menjador  les aprova el Consell Comarcal, i cobreixen les necessitats socioeconòmiques i geogràfiques dels nens que estudien en diferents centres escolars i que no tenen el servei de menjador escolar gratuït. Precisament el Consell ha facilitat les dades a l’Ajuntament perquè es posi en contacte amb les famílies que les rebran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics