Tall d’aigua de 8 hores a Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El subministrament d’aigua s’interromprà demà durant pràcticament tot el dia en diversos carrers de la urbanització. Seran unes 8 hores seguides sense subministrament, ja que la previsió de la companyia és començar el tall a primera hora del matí, a les 8, i restablir el servei cap a les 6 de la tarda, tot i que habitualment les previsions de tasques programades acostumen a durar menys del que s’anuncia.

Els usuaris afectats pel tall seran els que viuen a l’Avinguda dels Arbres, el carrer Cedres, Morera, Faisà i Cadernera.

Segons ha explicat la companyia es tracta d’un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució de l’aigua en aquesta zona de la urbanització.

Aprofitant les obres de reurbanitzacó de Ciutat Jardí que van començar fa 3 mesos, es substituirà una vàlvula reguladora provisional per una de definitiva. Segons explica Sorea, amb aquesta actuació es podrà reduir les afectacions en cas d’incidències a la xarxa d’aigua a la zona.

La companyia informa que les obres de mà afectaran a 150 abonats, els mateixos que es beneficiaran  de les avantatges de la nova vàlvula.

Les obres de reurbanització de Ciutat Jardí es van començar a finals d’estiu amb les reticències dels veïns i està previst que durin fins l’estiu de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics