URGENT

Tall d’aigua de 8 hores a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

El subministrament d’aigua s’interromprà demà durant pràcticament tot el dia en diversos carrers de la urbanització. Seran unes 8 hores seguides sense subministrament, ja que la previsió de la companyia és començar el tall a primera hora del matí, a les 8, i restablir el servei cap a les 6 de la tarda, tot i que habitualment les previsions de tasques programades acostumen a durar menys del que s’anuncia.

Els usuaris afectats pel tall seran els que viuen a l’Avinguda dels Arbres, el carrer Cedres, Morera, Faisà i Cadernera.

Segons ha explicat la companyia es tracta d’un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució de l’aigua en aquesta zona de la urbanització.

Aprofitant les obres de reurbanitzacó de Ciutat Jardí que van començar fa 3 mesos, es substituirà una vàlvula reguladora provisional per una de definitiva. Segons explica Sorea, amb aquesta actuació es podrà reduir les afectacions en cas d’incidències a la xarxa d’aigua a la zona.

La companyia informa que les obres de mà afectaran a 150 abonats, els mateixos que es beneficiaran  de les avantatges de la nova vàlvula.

Les obres de reurbanització de Ciutat Jardí es van començar a finals d’estiu amb les reticències dels veïns i està previst que durin fins l’estiu de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics