URGENT

Detenen un home atrinxerat en un pis després de fugir d’un control policial a Tordera

Compartiu aquesta història

 

Ensurt al centre de Tordera aquest matí on un fugitiu s’ha atrinxerat en unes golfes del centre per evitar ser detingut.

Segons expliquen fonts policials, cap a les 5 de la matinada, la Policia local de Tordera ha  aturat en un control un vehicle amb 5 persones a l’entrada del municipi.

Tant bon punt han aturat el cotxe, 2 dels ocupants han fugit del control a peu, mentre que els altres tres han acabat detinguts per la policia. Segons expliquen algunes fonts policials, en l’escorcoll posterior a la detenció s’ha intervingut una arma de foc de fogueig, que podria usar-se per cometre actes delictius.

La Policia Local ha demanat ajuda als Mossos per localitzar als fugitius, i conjuntament han pogut detenir un dels fugitius, mentre que han localitzat l’últim fugitiu caminant per teulades del centre de la vila. Al ser descobert s’ha atrinxerat en unes golfes d’un immoble del centre, prop de l’església. Els detinguts, han informat a la policia que l’últim fugitiu podria estar armat ,  pel que s’ha muntat un amplíssim dispositiu amb els GEI, grup d’intervencions especials que han negociat amb l’home la seva entrega.  Ho ha explicat l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Finalment els mossos han entrat al immoble i han aconseguit detenir el fugitiu, cap a les 11 del matí, 6 hores després de fugar-se del control policial.

Segons l’alcalde de Tordera, no són delinqüents de la zona, tot i que se’ls ha identificat a Blanes i van actuar en una benzinera d’Hostalric.

El fort desplegament policial ha paralitzat el centre històric de la localitat i la circulació al carrer Puigvert, una de les principals vies de comunicació del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics