Els Maduixots completen la millor actuació de la seva història

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Certament, en els últims anys, la majoria de diades castelleres esdevenen històriques. Ha passat també aquest diumenge a Calella, on els Castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots, van signar la seva millor diada de la seva història després de completar  un 5d7, un 4d7 amb agulla i un 3d7 amb agulla.

De fet ha estat la primera vegada que portaven a plaça el 3de7 amb agulla i que a més van descarregar en el primer intent. En declaracions a Ràdio Palafolls, el cap de colla dels Maduixots, Roberto Moral, ja explicava abans d’aquest diumenge que portarien el repte del 3de7 amb la voluntat de fer la millor diada de la història.

 

Aquests tres castells de gamma alta es van bastir a la plaça de l’església de Calella, on ahir els Maduixots celebraven la seva trobada anual i on tancaven temporada. Una pausa de dos mesos fins el mes de febrer.

A la tercera diada castellera de Calella també hi van participar colles convidades: els Xerrics d’Olot i els Castellers de Castelldefels, que també van alçar alguns castells de 7.

Els Castellers de l’Alt Maresme el formen uns 200 socis. En la seva curta trajectòria, de només tres anys de vida han assolit diversos castells de gamma alta i han aixecat dues vegades el complicat nou de sis.

Amb la seva actuació d’ahir, la colla millora els resultats que ja havien ofert a la mateixa ciutat fa sols un mes i mig, a la diada de la Minerva, la Festa Major de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics