URGENT

Diputació donarà 47.500€ per reforçar l’activitat empresarial a PLF

Compartiu aquesta història

La Diputació invertirà a la comarca més de 2 milions d’euros per enfortir les petites i mitjanes empreses a través d’unes ajudes als ajuntaments. La proposta de la Diputació per a PLF és donar 47.500 euros, una xifra que ha de servir per consolidar el teixit empresarial local, ja que s’han d’invertir en equipaments i infraestructures que ajudin a millorar l’activitat econòmica al municipi.

Es tracta d’una ajuda no esperada pel consistori que ara haurà de decidir si l’accepta o no, i justificar el projecte en el que s’invertiria aquests diners si finalment s’acaba acceptant aquesta ajuda.

De fet amb aquesta ajuda es poden justificar accions i actuacions executades des del passat juliol i el mes de setembre del proper any.

A nivell provincial, la xifra de les ajudes ascendeix fins als 20 milions d’euros, que s’ha repartit en les diferents comarques i municipis de forma equitativa atenent a diferents criteris.

Així els 2 milions que es destinen al Maresme s’han repartit entre la trentena de municipis seguint criteris de població, extensió i capitalitat comarcal. Així, de la inversió Mataró és el que més rebrà amb mig milió d’euros, seguit de lluny per Premià i Pineda, amb uns 100 mil cadascú i Tordera que es queda en els 95 mil. Malgrat de mar ha aconseguit 77 mil€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics