URGENT

Palafolls organitza un nou curs de monitors per Nadal

Compartiu aquesta història

El Local Jove Can Batlle torna a aprofitar les vacances de Nadal per organitzar un altre curs intensiu de monitor des del 24 de desembre al 21 de gener. Les places són limitades, només n’hi ha 25, i s’adreça a tots els que estiguin interessats en treballar en activitats de l’àmbit de l’educació en el lleure tant amb nens i nenes com amb joves.

L’objectiu del curs és preparar els futurs monitors en l’organització i dinamització de les activitats adreçades a un públic entre els 3 i els 20 anys.

Precisament s’aprofiten les vacances de Nadal per oferir el curs intensiu per tal que, ja de cara a l’estiu, aquells que vulguin treballar en casals o esplais remunerats ja disposin del títol que és del tot necessari. És, a més, un dels cursos amb més trajectòria dels que es fan al nostre municipi i segons el Tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz, és un dels que té més demanda.

Les classes es fan els dies no festius de Nadal en horari de matí i tarda amb una durada total de 310 hores repartides en teoria, pràctica i exercicis a distància.

L’avaluació la fan responsables de l’Escola de  Lleure El Sol i es basa en la realització d’una sèrie d’exercicis que permeten comprovar si l’alumne ha adquirit les competències necessàries per tractar en l’àmbit del lleure infantil i juvenil.

El preu general són 225 euros, però els palafollencs i els Socis d’Esplais Catalans es beneficien de 30 euros de bonificació, pel que el preu final és de 195 euros. Els interessats es poden apuntar directament a través del web de l’Escola El Sol.

De fet, el passat 1 de novembre entrava en vigor un nou decret de la Generalitat en matèria de lleure pel que s’augmenta el número de monitors necessaris en caus, esplais i casals, però també en campaments esportius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics