Presenten l’aplicació Malgrat de Mar a la fira de Ciutats Intel·ligents

L’Smart City Expo World Congress és un esdeveniment internacional dedicat a les ciutats intel·ligents i en les solucions tecnològiques urbanes que en la seva sisena edició a Barcelona ha reunit 600 ciutats de tot el món, la xifra de participació més alta fins ara.

Malgrat ha estat una d’aquestes ciutats, escollida per la Diputació de Barcelona. L’alcalde Joan Mercader ha explicat el projecte de comunicació que l’Ajuntament va posar en funcionament a finals del mes de juliol. De fet, el consistori ha orientat la comunicació en dues branques: Les pantalles tàctils al carrer que s’encarrega de difondre continguts i serveis i també l’aplicació per a mòbil Malgrat de Mar.

Les pantalles tàctils ofereixen informació com l’agenda d’activitats, punts d’interès per visitar, serveis de restauració o telèfons dels serveis de l’administració.

Des que es va posar en funcionament fa quatre mesos s’han incorporat diverses novetats progressivament: s’ofereixen anuncis oficials de l’Ajuntament, convocatòries de ple, ofertes de feina o ordenances fiscals, però els usuaris també poden rebre notificacions quan hi ha actes  al municipi o incidències.

Ara, pel mes de novembre es preveu que s’inclogui també un canal on els usuaris podran informar al consistori malgratenc de desperfectes de la via pública o dels serveis, i també un qüestionari de satisfacció sobre temàtiques concretes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics