La Fira d’Artesania i Complements de Nadal omplirà de parades el centre de Palafolls

Aquest dissabte torna la Fira d'Artesania i Complements de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’edició d’enguany serà aquest dissabte, una mica més aviat que en les edicions anteriors, ja que s’havia avançat precisament per fer-ho coincidir amb la Fira de la Pagesia, però que finalment no es farà per les obres del Teatre.

Tot i que encara queda poc més d’un mes per Nadal i que s’ha trencat amb la tradició de celebrar la Fira a finals de novembre, el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Tresserres, explica com, de moment, no ha afectat als botiguers.

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal de Palafolls comptarà amb una cinquantena de parades. És una de les primeres fires nadalenques es fan a la zona i també la primera que va organitzar l’ACEP.  L’esdeveniment permet avançar algunes compres de Nadal, tant de regals com de decoració, però també s’hi poden trobar embotits, bijuteria o roba, entre d’altres.

A més, per l’Associació no és tant important el volum de ventes com donar-se a conèixer i atraure públic d’altres municipis que trobin en el comerç de Palafolls un atractiu més.

L’edició d’aquest any comptarà, tal i com ja es va fer l’any passat, amb una parada que vendrà xocolata amb bunyols en benefici d’en Pol, el nen de Palafolls de 4 anys i mig, amb paràlisi cerebral. A més, també hi serà el Para Noel que atendrà els més petits, un photocall on poder-s’hi fotografiar i un inflable pels nens i nenes. A un quart de set també es presentarà el llibre d’Assumpta Mercader, “La Dona que somiava mariatxis”.

La Fira d’Artesania  ocuparà durant tot el dissabte el centre del municipi, des de les 10 del matí fins les 9 del vespre, l’avinguda Costa Brava, Francesc Macià i el Carrer Major, pel que afectarà el trànsit d’aquests carrers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics