URGENT

La PAH reallotja en un pis de la Sareb una família que anava a ser desnonada avui a Malgrat

Compartiu aquesta història

A les 11 del matí arribava la comitiva judicial a l’immoble de l’avinguda Barcelona de Malgrat on fa 2 anys que vivia en Hassan, la seva dona i les seves dues filles menors. Fa més d’un any que en Hassan no paga el lloguer de l’habitatge, de 400 €, ja que només cobra l’ajuda de 426€ mensuals i creu que el primer és poder alimentar la seva família.

Per evitar que quedessin al carrer, la PAH de Blanes, a través del que anomenen com “obra social de la PAH”, els ha trobat un allotjament, just davant del bloc on fins ara residia la família. Es tracta d’un pis propietat de la Sareb, el banc dolent, que han ocupat per donar un sostre a en Hassan. L’Emma Torres, portaveu de la PAH de Blanes, considera que els pisos d’entitats rescatades amb diners públics, són de tots.

Ja fa uns dies que en Hassan i la seva família viuen e aquest immoble, que segons la PAH, fa 10 anys que està buit. L’home, d’origen marroquí, fa més de 30 anys que viu al país on ha treballat de cambrer i de recepcionista, però fa 3 anys que no troba feina. Ho explica ell mateix, mentre acabava de portar les seves pertinences del seu pis antic.

La PAH ha volgut fer visible el problema amb un acte en que hi ha assistit una 20a d’activistes de la PAH vinguts de diferents poblacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics