L’Ajuntament reclama el deute a la Generalitat i celeritat als tràmits urbanístics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mati ha visitat l’Ajuntament de PLF, el delegat de la Generalitat de Catalunya a BCN, Miquel Angel Escobar, que ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i amb els regidors responsables de les àrees de territori i de persones, Josep Rueda i Dolors Agüera.

La trobada a servit a l’Ajuntament per demanar al govern català que s’acabin de satisfer les quantitats econòmiques pendents de subvencions o ajudes per a obres o serveis (segons l’Ajuntament, entre 800.000 i 1 milió d’€) , i també per demanar que els tràmits per resoldre la mobilitat al polígon d’en Puigverd, amb un nou vial  de sortida cap a Mas Reixach. Ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

El delegat del govern ha recollit aquestes inquietuds i ha mostrat la seva predisposició a traslladar les peticions a les conselleries corresponents. Segons Escobar la seva funció és la de facilitador entre Govern català i municipi i explica que una altra de les demandes locals és la de vendre a la Generalitat l’edifici del CAP, que actualment és de titularitat municipal.

A la reunió també s’ha parlat de la intenció de Bioibèrica de construir una planta de biogàs per tal de generar energia a través de residus de la planta farmacèutica i d’altres empreses. En aquest sentit l’alcalde ha apuntat que s’està en contacte amb la Universitat Autònoma per portar un expert que pugui explicar peròs i contres d’aquesta instal·lació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics