URGENT

L’Ajuntament reclama el deute a la Generalitat i celeritat als tràmits urbanístics

Compartiu aquesta història

Aquest mati ha visitat l’Ajuntament de PLF, el delegat de la Generalitat de Catalunya a BCN, Miquel Angel Escobar, que ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i amb els regidors responsables de les àrees de territori i de persones, Josep Rueda i Dolors Agüera.

La trobada a servit a l’Ajuntament per demanar al govern català que s’acabin de satisfer les quantitats econòmiques pendents de subvencions o ajudes per a obres o serveis (segons l’Ajuntament, entre 800.000 i 1 milió d’€) , i també per demanar que els tràmits per resoldre la mobilitat al polígon d’en Puigverd, amb un nou vial  de sortida cap a Mas Reixach. Ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

El delegat del govern ha recollit aquestes inquietuds i ha mostrat la seva predisposició a traslladar les peticions a les conselleries corresponents. Segons Escobar la seva funció és la de facilitador entre Govern català i municipi i explica que una altra de les demandes locals és la de vendre a la Generalitat l’edifici del CAP, que actualment és de titularitat municipal.

A la reunió també s’ha parlat de la intenció de Bioibèrica de construir una planta de biogàs per tal de generar energia a través de residus de la planta farmacèutica i d’altres empreses. En aquest sentit l’alcalde ha apuntat que s’està en contacte amb la Universitat Autònoma per portar un expert que pugui explicar peròs i contres d’aquesta instal·lació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics