URGENT

Bona valoració de la Fira de Nadal, tot i el canvi de dates  

Compartiu aquesta història

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal es va celebrar durant tot el dissabte al centre del municipi.  Aquest any s’ha fet una setmana abans de l’habitual perquè estava previst fer-ho coincidir amb la Fira de la Pagesia, que finalment no s’ha fet per les obres del Teatre. El president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Tresserres, en fa una valoració positiva tot i que apunta que ha estat més fluixa que l’any anterior.

L’edició d’enguany ha comptat amb una cinquantena de parades repartides pels cèntrics carrers Francesc Macià, Carrer Major i avinguda Costa Brava des de les 10 del matí fins les 8 del vespre.

El desplegament de palafollencs, segons apunta Tresserres es va centrar sobretot durant el matí, i a la tarda hi va haver més afluència de gent d’altres municipis.  A més, manté que, tot i que sí que molts aprofiten les fires per passejar i no tant per comprar, sempre  s’acaben emportant algun o altre producte d’alguna parada.

Amb la vista ja posada en el Nadal, l’ACEP engegarà diversos tipus de promocions. Pels clients, des d’aquesta setmana fins el 14 de desembre, quan facin una compra en els establiments membres de l’Associació s’emportaran una butlleta per participar en el sorteig de 5 vals de 300 euros per gastar a les botigues membres.

L’ACEP també tindrà, però, la seva pròpia promoció interna. Les botigues sòcies decoraran una fusta amb motius nadalencs i que més m’agrades tingui a les xarxes socials guanyarà un any de quota gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics