“Malgrat Acull” pinta un mural solidari en favor de la pau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest  diumenge l’associació solidària Malgrat  Acull, que es va formar fa poc més d’un any, ha organitzat un altre acte de sensibilització en benefici dels refugiats.

L’últim esdeveniment, que va tenir lloc ahir al matí, ha consistit en pintar un mural solidari amb missatges de pau i on els participants hi van deixar també la seva mà gravada amb pintura.

La participació tenia un preu simbòlic d’un euro, en total se’n  van recaptar 82 euros que es destinaran a l’Associación de Ayuda al Pueblo Sirio, on s’invertiran en projectes per combatre la desnutrició infantil a Síria. El mural reivindicatiu es va penjar a la façana de la biblioteca i s’hi mantindrà de forma indefinida, fins que la meteorologia ho permeti.

La propera actuació que es plantegen serà el proper dissabte 10 de desembre i consistirà en una caminada, també solidària i de sensibilització, per Malgrat. En aquest altre acte es buscarà fer un treball d’empatia també cap als refugiats, pel que s’inclouran unes lectures i es proposa també que els participants portin una maleta per simbolitzar l’exili dels siris i posar-se en el seu lloc. Ho explica des de “Malgrat Acull”, la Núria Tomàs.

Les inscripcions estaran obertes el 25 de novembre i el 2 de desembre de 5 a 7 de la tarda amb una parada de Malgrat Acull a la Plaça de l’Església on també es donarà més informació sobre el recorregut. Amb un preu simbòlic de 3 euros, els beneficis es destinaran a la plataforma ciutadana Stop Maremortum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics