URGENT

La subhasta de bicicletes de Malgrat aconsegueix prop de  480 euros

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana el municipi s’ha sumat a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus subhastant 32 bicicletes abandonades al carrer o bé recuperades per la Policia Local.  Amb l’acte, un dels més exitosos,  s’han recaptat 477 euros que es destinaran al Consell Municipal de Solidaritat, que decidirà en quines accions ho inverteix.

La bicicleta més cara es va subhastar per 112 euros i la més barata per 1 euro. A més, el matí del dissabte també es va organitzar Els Encants de la Mainada, on nens i nenes van intercanviar joguines, llibres i contes. Hi van participar una quinzena de famílies.

Els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van continuar també el diumenge amb el Clean up Day, que va consistir en la neteja de la platja de Malgrat Centre. Segons l’ajuntament es van recollir sobretot restes de cigarretes, ampolles, totxanes i també una gran quantitat de tovalloletes arrossegades per l’aigua fins la sorra de la platja.

De fet, el Clean up Day és una acció comuna que es fa a tot Europa amb l’objectiu de conscienciar sobre el gran volum de residus que s’arriben a abocar a la natura de forma incontrolada, alhora que també promou la recollida d’aquests productes . L’activitat es va fer conjuntament entre la Regidoria de Medi Ambient i l’entitat ecologista L’Arrel.

La Setmana de la Prevenció de Residus s’ha tancat aquest dilluns amb un taller de costura creativa organitzat a la Biblioteca La Cooperativa i on una vintena de participants han transformat peces de roba.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics