Les entrades pel concert de l’Escolania s’esgoten el primer dia

Les entrades pel concert de l’Escolania de Montserrat a Malgrat es van gairebé exhaurir el primer dia que es van posar a la venta. El divendres passat les entrades anticipades del concert solidari es podien comprar al Centre Cultural i en qüestió d’hores es van pràcticament esgotar.

Es van vendre 400 entrades de les 450 disponibles. La resta que queda disponible, però, per la seva ubicació no permeten veure el concert, sinó que aquells que les comprin només el podran escoltar.  El seu cost era de 10 euros i es destinarà íntegrament a Càritas. El regidor de Cultura de Malgrat, Albert Cuní, explica com no s’esperaven que les entrades s’esgotessin tan ràpidament.

L’Escolania de Montserrat actuarà a Malgrat just després de la festa de Sant Nicolau, que precisament acabarà el dia 8 de desembre.

El cost del concert de l’Escolania l’assumeix íntegrament el consistori malgratenc i la quantitat recaptada pel cost de les entrades s’invertirà en la tasca solidària de Càritas amb els més necessitats del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics