Palafolls se suma a la lluita contra la violència de gènere

Nines contra la violència de gènere. Font. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament commemorarà aquest divendres el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb diversos actes reivindicatius que condemnen  aquesta violència i que busquen conscienciar i treballar en la seva eradicació.

El divendres diversos equipaments municipals s’ompliran amb les “Nines contra la violència de gènere”, unes figures negres que representen la silueta d’una dona, amb frases de conscienciació.

L’àrea de joventut s’adhereix també a la campanya de la Diputació de Barcelona “Diem prou a la violència masclista”. S’ha canviat la xerrada inicialment prevista per una gimcana, per fer l’activitat de conscienciació més dinàmica. Ho explica el Tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz, que també destaca la importància de treballar aquests temes amb els joves per reduir el futur risc.

Però no només es tractarà la violència física, la que potser és més visible, sinó que també es parlarà del control que s’exerceix a través de les xarxes socials.

Nines contra la violència de gènere. Font. RP
Nines contra la violència de gènere. Font. RP

Per participar en la gimcana, que començarà a les 5 de la tarda al local jove Can Batlle, cal inscriure’s per distribuir els grups formats per 4 o 6 persones que competiran entre ells en diverses activitats i on un dels premis serà un sopar a El Cafè.

L’institut Font del Ferro també s’ha sumat als actes reivindicatius. A dos quarts de dotze la plaça de l’Ajuntament els alumnes de batxillerat llegiran un manifest contra la violència de gènere, un acte que serà retransmès per Ràdio Palafolls i obert a tots els ciutadans.

La jornada reivindicativa es tancarà amb un concert en acústic també al local jove a les 10 del vespre amb els grups “Alberg Queiruga”, de Blanes i els maresmecns Kalabranda.

 

Els municipis veïns també organitzen actes reivindicatius i cicles d’activitats com és el cas de Blanes, Malgrat de Mar i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics