El primer Gran Recapte de Palafolls necessita voluntaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És el primer any que el Banc d’Aliments organitza la recollida solidària de productes al municipi que es farà demà passat, divendres, i també el dissabte al supermercat Consum de Palafolls. De moment són al voltant d’una desena de voluntaris que hi participaran recollint els aliments i ordenant-los en caixes, però en falten més.

El delegat del Gran Recapte al Maresme, Fransesc Cusí, fa una crida a què tothom qui pugui s’hi sumi. L’únic requisit és ser major de 16 anys, però els més petits també hi poden participar acompanyats. Per Cusí, tota ajuda és benvinguda encara que sigui per poca estona i no es puguin complir les tres franges horàries que han establert.

Els productes bàsics que més es necessiten són aliments de llarga caducitat i envasats, entre ells llaunes, pots de verdura i sobretot oli i llet. S’alerta, però, que no es donin aliments frescos perquè no disposen de neveres on conservar-los. També es vol evitar l’acumulació de llegums, arran de l’excedent de l’any passat.

L’objectiu que es marquen aquest any a la comarca  és superar els 263 mil quilos  de l’any passat i arribar a les 275 tones d’aliments.

Els interessats en participar-hi es poden inscriure a través del web del Gran Recapte seleccionant els torns d’horaris que més els convinguin. Tot i que la iniciativa ja té local on acollir tots els aliments, però també els falten voluntaris a la comarca en general. També hi haurà punts de recollida als municipis veïns: Tordera, Malgrat i Blanes. La campanya coincideix també amb el “Tu Ets solidari” de l’Ajuntament i la recollida d’aliments i joguines de Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics