ERC apunta que el govern no té un projecte de municipi definit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup municipal d’Esquerra Republicana es mostra crític amb el pla d’actuacions de l’equip de govern, que evidencien, diu, la manca d’un projecte clar de poble. En les últimes setmanes, des de Ràdio Palafolls s’ha avançat algunes de les partides que es preveuen incloure en els pressupostos de l’any que ve. Entre elles, la reurbanització d’un carrer del barri de Sant Lluís. Pel portaveu republicà de Palafolls, Francesc Alemany, les obres del carrer Folch i Torres evidencien la inexistència de criteri pel que fa al projecte de municipi que es vol aconseguir i apunta que no es tracta d’una pacificació.

 

Els 4 regidors d'ERC a PLF. Facebook
Els 4 regidors d’ERC a PLF. Facebook

A més, també apunta que s’han obviat les signatures que es van recollir amb les principals queixes dels veïns del barri.

Alemany tampoc veu un criteri clar en la gestió de les partides pressupostàries. Alerta que s’han redefinit xifres importants, al voltant del mig milió d’euros, corresponents, entre d’altres, als treballs de jardineria del Molí d’en Puigverd. Així, qualifica els pressupostos d’il·lusoris, la gestió dels quals els genera desconfiança.

Des d’ERC, demanen un esforç per part de l’equip de govern per debatre i explicar els pressupostos que es volen aprovar. Els republicans, però, mantenen que pel que coneixen fins ara, les actuacions que es volen dur a terme no s’ adeqüen amb el seu projecte de municipi, entre elles també instal·lar càmeres de seguretat i incloure un vial de sortida al polígon Mas Reixach, pel que votaran en contra dels pressupostos del 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics