Malgrat vol reactivar el Mercat Municipal

Font. Aj. Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha fet una crida per omplir les 3 parades disponibles del Mercat Municipal. Durant el mes d’agost es va obrir un procés per adjudicar aquests espais però va quedar desert.

Des de la regidoria de Mercats es vol reactivar l’activitat de l’equipament, pel que es busquen paradistes per omplir-lo. El preu per metre lineal és de 1.000 euros i la concessió és hàbil fins d’aquí poc més de 3 anys, fins el desembre del 2020.

Les parades buides rodegen els 4 metres, pel que cadascuna tindria un cost que se situaria al voltant dels 4.000 euros. La xifra no cal abonar-la tota de cop sinó que hi ha temps fins el 20 de desembre del 2020, just abans que s’acabi la concessió. El requisit és estar donat d’alta d’Autònom i també a l’Agència Tributària.

Actualment el mercat té 7 parades ja ocupades on s’hi venen diversos productes: carn , fruites i verdures, peix i també llegums.

En les tres parades disponibles s’hi podrà vendre qualsevol tipus de productes.

En la línia de promocionar el Mercat Municipal de Malgrat, s’han fet diverses accions. Entre elles el Music & Tapes, un esdeveniment on els assistents podien gaudir tant de la gastronomia con també de música en directa. S’han fet edicions a l’abril i al setembre, que van ser tot un èxit en afluència de públic. No es descarta continuar amb l’esdeveniment de promoció del Mercat Municipal de cara a l’any vinent, on hi ha participat diversos restaurants de Malgrat i diverses parades del mercat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics