El ple de demà acceptarà una donació de documents històrics

Imatge del ple d'aquest matí
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament celebrarà demà el ple ordinari del mes de novembre amb 14 punts a l’ordre del dia. Entre ells, es preveu aprovar la donació d’arxius de la família Rovira i Mateu. Són un total de 10 caixes que contenen l’acumulació de documents històrics durant 76 anys, entre el 1908 i el 1984. La majoria, segons fonts de l’Ajuntament, contenen informació mercantil d’interès per Palafolls i es preveu incloure’ls a l’Arxiu Municipal.

En el ple també es preveu aprovar la bonificació de gratuïtat dels cursos de Formació Ocupacional que es fan a través de l’àrea de Promoció Econòmica i pel que es vol adaptar una altra aula.

El govern local posarà sobre la taula l’acceptació d’un solar del polígon industrial Mas Reixac que després dels impagaments del propietari serà l’Ajuntament qui l’acabarà assumint. També es ratificarà la convocatòria per obrir dues places d’agent de policia local que ja es va aprovar en l’últim ple ordinari celebrat el mes de setembre.

Els temes econòmics també protagonitzaran l’ordre del dia on  s’exposaran els pressupostos del  tercer trimestre així com també l’informe de morositat.

També es preveu resoldre el recurs que va interposar fa un any el regidor popular Óscar Bermán en relació a l’aprovació dels comptes del 2014 precisament en el ple d’octubre de fa un any on es va debatre i aprovar la gestió del 2014.

A més, en el passat ple es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament a l’Associació Catalana de Municipis, ACM, pel que ara es vol adherir a l’anomenat sistema d’adhesió centralitzada. Segons fonts de l’ACM, el programa posa al servei dels municipis productes o serveis que ja han passat el procés de concurs públic i que permet als ajuntaments guanyar en estalvi econòmic i també en processos administratius.

El ple, que començarà demà a les 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament, tancarà amb un torn de precs i preguntes i s’emetrà en directe per Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics