La Confraria de Palafolls organitza la segona recollida d’aliments i joguines

Recollida d'aliments i joguines de l'any 2013 organitzat per les NNGG del PP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Confraria va néixer fa poc més d’un any per promoure les processons de Setmana Santa al municipi i l’any passat es va estrenar en la recollida d’aliments i joguines en benefici de les famílies necessitades. Per segon any consecutiu la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls ha agafat el relleu de la campanya que fins ara cada any engegava les Noves Generacions del PP i que coincideix amb el “Tu ets solidari” organitzat per l’Ajuntament i el primer Gran Recapte.

La recollida es distribuirà en 4 dissabtes diferents, el primer, demà passat, a la Plaça de la Fassola del barri de San Lluís. Els propers caps de setmana la ubicació canviarà i se situaran en diferents places de Palafolls.

Com ja és habitual es demanen productes envasats de llarga caducitat, però també joguines. Ho explica en Samuel Lucena, membre de la Confraria.

Recollida d'Aliments i Joguines de la Confraria de PLF
Recollida d’Aliments i Joguines de la Confraria de PLF

Tot el material recollit s’entregarà a la parròquia i a Càritas, per tal que siguin ells els que ho distribueixin entre les famílies amb pocs recursos. Per Lucena es tracta de solidaritzar-se i promoure l’ajuda entre els ciutadans.

Enguany, la campanya de recollida solidària que ja es va organitzar l’any passat, precisament per promocionar la nova entitat, té continuïtat. De fet, la Confraria va néixer en el context de la Setmana Santa per fomentar les processons, després de la polèmica que hi va haver fa un any quan l’Ajuntament va prohibir la processó on havien de desfilar exmembres dels legionaris.

Aquest any coincideix, com ja va passar l’any passat, amb la campanya del consistori de recollida d’aliments amb diferents caixes repartides en establiments, i amb el primer Gran Recapte del Banc d’Aliments a Palafolls, que coixeja de voluntaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics