La Mostra Gastronòmica de PLF s’ajorna fins l’any que ve

VII Mostra Gastronòmica del 2015
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de 7 edicions consecutives, primer al teatre i després al casal de l’avi del centre, l’any passat ja no es va fer  la Mostra Gastronòmica de PLF.

El consistori anunciava llavors que el model del certamen estava esgotat i es decidia introduir-hi canvis substancials de cara a les properes edicions. En concret es parlava llavors de traslladar-la a la primavera i reinventar el format, transformant-lo en una espècie de fira tast.

VII Mostra Gastronòmica del 2015
VII Mostra Gastronòmica del 2014

Fins ara la mostra reunia a finals de novembre, unes 150 persones que després de pagar l’entrada, de 30€, podien degustar la 20a de plats elaborats per una 10a de restaurants locals.

Segons l’Ajuntament s’han fet passes per començar a dibuixar el que ha de ser la nova Mostra Gastronòmica de PLF, com ara reunions per incorporar als bars de la nostra vila al certamen. Ho explica la regidora de Promoció Econòmica i Fires de PLF, Dolors Agüera.

Finalment, però no s’ha acabat de lligar la que ha de ser la 8a edició de la Mostra, tot i que el consistori no tira la tovallola i manté la seva intenció de poder fer una mostra renovada de cara a la propera primavera.

La Mostra Gastronòmica va néixer com a una iniciativa de promoció econòmica i turística del nostre municipi, amb una sessió al teatre i per promoure els bolets i la mongeta del Ganxet. L’èxit de les primeres edicions van obligar en algun any fer 2 dies consecutius i amb el temps ha anat evolucionant i incorporant algunes novetats. Amb el tancament del teatre, el casal d’avis va agafar el relleu del certamen, però en els últims anys s’havia estancat el nombre de participants, pel que es va decidir evolucionar el format.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics