La Fundació Champagnat es queda amb l’escola Sant Pere Chanel

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’escola Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar canvia de titulars. Una decisió que s’ha estat gestant des del passat mes d’abril a iniciativa dels encara responsables del centre, els Pares Maristes. L’acord es va oficialitzar tot just aquest 18 de novembre.

Així doncs, a partir del mes de juny serà la Fundació Champagnat -en mans dels Germans Maristes- qui s’encarregarà de la gestió del col·legi. D’aquesta manera s’assegura el caràcter marista i d’escola cristiana del centre Sant Pere Chanel ja que ambdues congregacions tenen un origen comú, vinculació i col·laboració en molts països, i una missió comuna al servei de l’educació dels infants i joves.

 A més, des de l’escola s’ha assenyalat que la previsió inicial és que es mantingui la mateixa línia educativa i l’actual professorat.

Amb aquesta incorporació, ja són 10 les escoles que formen part de la xarxa dels Germans Maristes a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics