Un virulent incendi a Blanes mobilitza 12 dotacions d’emergència

El foc s’ha localitzat, aquest dijous al vespre, a l’entrada d’una casa del barri Mas Moixa, a la perifèria del municipi, i no ha provocat cap ferit. L’incident ha mobilitzat una dotzena de dotacions de diferents cossos d’emergència que han intervingut en la seva extinció: entre ells Bombers, patrulles de la Policia Local, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.

L’avís s’ha rebut a les 6 de la tarda d’aquest dijous. Les tasques d’extinció s’han allargat durant tres hores, quan a les 9 el foc s’ha donat per extingit. Tot i això, fins a dos quarts d’onze de la nit s’ha continuat remullant l’interior de l’edifici per precaució, ja que les bigues estaven fetes de fusta i es temia que l’incendi tornés a revifar.

Incendi aquesta nit a Blanes / Aj. Blanes
Incendi aquesta nit a Blanes / Aj. Blanes
Incendi aquesta nit a Blanes / Aj. Blanes
Incendi aquesta nit a Blanes / Aj. Blanes

Durant les tasques d’extinció la Policia Local de Blanes va tallar els accessos al lloc de l’incendi per evitar davant la preocupació que el foc s’estengués a les cases del voltant. De fet, el foc ha afectat el subministrament d’electricitat d’un edifici de la zona durant una estona, fins que s’ha reparat.

Ara falta determinar els desperfectes que ha patit l’edifici, que s’han deixat per a una posterior inspecció, però que ja s’ha avançat que seran danys considerables.

L’incident s’ha tancat sense ferits. A la casa només hi havia un ocupant que davant l’alarma d’incendi ha sortit de l’habitatge pel seu propi peu i s’ha encarregat també de desallotjar alguns animals domèstics de l’interior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics