URGENT

El MiD celebra Santa Cecília amb la cantata del “Follet Valent”

Compartiu aquesta història

L’Escola de Música i Dansa de Palafolls ha organitzat per aquest matí, en motiu de la diada de Santa Cecília, patrona dels músics,  la cantata de Follet Valent al Palauet.

A l’espectacle hi ha participat els alumnes del MiD, però que aquesta vegada han tingut un públic al que no estan acostumats. Mil nens i nens de les escoles de Palafolls, Mas Prats i les Ferreries, han omplert el Palauet, per gaudir de la representació dels seus companys de l’escola de música.

L’espectacle ha començat a les 10 del matí amb una exhibició de ball i ha continuat amb la cantata que ha barrejat les cançons amb diàlegs teatrals.

De fet, l’espectacle ha estat a porta tancada, només hi han pogut assistir alguns pares dels alumnes del MiD, perquè l’aforament del recinte no permet acollir més públic. Ho explica la directora del MiD, Sara Lozano.

La representació que porten, però, ja la van estrenar com a  espectacle de fi de curs, pel que aquesta és la segona vegada que la porten a l’escenari.

 

Cantata "El Follet Valent" del MiD / RP
Cantata “El Follet Valent” del MiD / RP
Cantata "El Follet Valent" del MiD / RP
Cantata “El Follet Valent” del MiD / RP
Cantata "El Follet Valent" del MiD / RP
Cantata “El Follet Valent” del MiD / RP

El Follet Valent explica la història del follet i els seus amics i està formada per 7 cançons. Ens ho explica una de les alumnes del MiD, la Laia que interpreta la formiga amiga del follet.

Els alumnes els han acompanyat els professors que s’han encarregat de la part instrumental. La cançó estrella de la cantata ha estat “La Colla del Follet Valent”.

En la celebració de Santa Cecília de l’any passat van representar el Petit Príncep, enguany però s’ha escollit una cantata apte també pels alumnes més petits, nens i nenes de P-4.

Es preveu, tal i com es va fer l’any passat, de repetir la cantat també de cara a la primavera, a l’abril en motiu de Sant Jordi o bé al mes de maig, en un acte que aquesta vegada sí que estarà obert a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics