El regidor no adscrit de Tordera renuncia a la dedicació plena

Tordera. Ple de renúncia de SOM Tordera a mantenir-se en el govern i que un dels dos regidors passa al grup de no adscrits Foto: RÀDIO TORDERA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’antic regidor de SOM Tordera, José Carlos Villaro, i actualment a l’equip de govern va renunciar a la dedicació exclusiva en el ple de divendres passat i per conseqüent a la retribució econòmica que això comporta aprovada en el passat ple del mes d’octubre.

Villaro va ser expulsat de SOM després que la coalició trenqués el pacte amb el PDECat i que es negués a abandonar el govern local.  En aquell ple s’aprovava la dedicació exclusiva així com també una retribució de 37.000 euros bruts l’any, una decisió que tenia el vot en contra d’ERC + Gent de Tordera, PSC i SOM Tordera. De fet, l’oposició l’acusava que la raó per la que  Villaro es mantenia al govern local era per la retribució econòmica.

Amb la renúncia, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, defensava que així es demostrava que la dedició de Villaro no estava impulsada per qüestions econòmiques i argumentava que tota llei és interpretable.

De fet en aquell ple celebrat a l’octubre, SOM va demanar la dimissió de Villaro i setmanes després anunciava la seva voluntat de denunciar l’Ajuntament davant la Comissió antitransfuguisme del Parlament, perquè creien que el consistori incomplia la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local.

Amb la renúncia a la dedicació plena, Villaro percebrà la retribució per assistència als plens, tal i com s’havia fet fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics