Les activitats tradicionals són el plat fort de la Festa de Sant Nicolau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa d’Hivern de Malgrat, que començarà el proper dilluns i s’allargarà fins el dijous 8, potenciarà les activitats tradicionals i suprimeix la Nit Jove.

Així, el tret de sortida es farà el 5 de desembre amb un concert de música clàssica “Viena Punt de Trobada” a l’Arxiu Municipal. En el transcurs dels 4 dies que dura la celebració  comptarà també amb la tradicional plantada i cercavila de gegants,sardanes o correfoc. Ho explica el regidor de Cultura, Albert Cuní.

 

A més, aquest any, però,  no hi haurà concert jove. S’havia planificat pel dimecres amb un concert del grup català Doctor Prats, però que finalment no ha tirat endavant. Cuní apunta que s’han potenciat les activitats diürnes, pensades pels joves, i que a més així compensen la fluixa l’oferta per la gent gran de la Festa Major.

Així, el dimarts es tancarà amb un concert i ball de festa amb l’Orquestra Europa que començarà a dos quarts de 7 de la tarda.

Enguany, a més, no es repeteix, però, amb el pregó. L’any passat era la primera edició que s’incloïa en el programa i se’n va encarregar l’hereu i la pubilla del municipi.

Hi haurà també inflables pels nens i nenes,  espectacles i correfoc  infantil. L’últim dia començarà amb la cursa de  cros i es tancarà amb dos documentals al Centre Cultural: el de la Festa dels Empestats i el 70è aniversari del Grup de Teatre Germanor.

Les activitats a Malgrat continuen un cop acabada la festa. El divendres 9, fora  de la festa de Sant Nicolau, hi haurà el concert de l’Escolania de Montserrat amb beneficis solidaris per Càritas pel que ja s’han gairebé esgotat les entrades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics