ERC alerta que el nou vial a Mas Reixach acumularà la sortida de camions

En les últimes setmanes s’han conegut algunes de les propostes que el govern municipal vol incloure en els pressupostos de l’any que ve. Entre ells, una de les principals actuacions pel 2017: les obres del polígon d’en Puigverd i Mas Reixach, que preveuen obrir un carril de sortida pels camions a al zona Mas Reixach.  El trànsit entraria al polígon per l’actual entrada de la nacional2, a tocar de Tordera, mentre que la sortida es faria per aquest nou vial encarat a Mas Reixach.

El portaveu dels republicans, Francesc Alemany, ha retret que s’hagi rescatat del calaix aquesta idea després que el govern es comprometés a no concentrar la sortida de vehicles a la rotonda de Mas Reixach. A més, també apunta a la manca d’infraestructures del polígon tant de llum com de serveis pels transportistes, una mancança que solucionarien les obres previstes però que, apunta, que arriben tard.

Alemany manté que, pel que fa a la circulació de vehicles al polígon, Tordera ja es va avançar a Palafolls quan va prohibir la sortida de camions dins el seu terme municipal i els va desviar cap a Palafolls. Tot plegat, diu, evidencia una gestió que qualifica d’ineficient.

De fet, els veïns de la urbanització Mas Reixach es mostren preocupats per la construcció del nou vial que, diuen, concentrarà la majoria del trànsit de camions a la rotonda d’accés del veïnat.

Les obres tindrien un cost de 2 milions i mig d’euros, tal i com va apuntar l’alcalde Valentí Agust, i es podrien desencallar de cara el proper ja que el consistir apunta que ara les empreses poden fer front a les quotes per finançar el projecte.

L’altre tema que s’estudia d’incloure en els pressupostos és la instal·lació de càmeres de seguretat. ERC, però, apunta que és un tema delicat i alerta que es pot caure en la demagògia. Així, queden a l’espera de rebre més informació per fer una valoració fonamentada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics