L’ACEP  repartirà 1500€ a la seva campanya de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins al proper 14 de desembre, els clients de la 30a de botigues associades a l’ACEP, poden participar de la promoció de Nadal. Per cada compra o consumició podran omplir una butlleta per participar en el sorteig de 5 premis de 300€ cadascun. Uns diners que es podran gastar, precisament en les botigues, comerços i establiments de l’ACEP en un matí.

Els clients dels comerços de l’associació ompliran una butlleta per  cada compra que facin als establiments, tot i que són els comerços els que decideixen quin és la despesa mínim per donar la butlleta.  El paper s’haurà d’omplir amb un  telèfon mòbil que l’associació recorda que cal que sigui operatiu per poder posar-se en contacte amb els guanyadors el dia del sorteig. Per poder-se’n beneficiar cal contestar el telèfon. Ho explica el president de l’ACEP, Francesc Tresserres.

La promoció ja ha començat i hi ha temps per participar-hi fins d’aquí dues setmanes, el dijous 14. Els vals se sortejaran el dia següent en directe a dos quarts de nou des de Ràdio Palafolls, pel que cal que els que hi hagin participat estiguin pendents de si sona el mòbil.

Els premis tenen límit per bescanviar-los. Serà el dissabte 17 al matí a qualsevol dels comerços de l’ACEP acompanyats d’un membre de l’associació.

A més, també es faran promocions internes entre els socis de la xarxa de comerços local. Els establiments competiran per la millor decoració nadalenca. Cada local compta amb uns pals de fusta que han d’ornamentar o bé fent un arbre de Nadal o amb altres motius nadalencs. Seran les xarxes socials les que decidiran qui serà el guanyador d’un any de quota gratuïta de l’ACEP.

 

Així, un any més l’associació de comerciants i empresaris de Palafolls tancarà l’any amb una campanya de promoció per impulsar el teixit comercial del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics