L’oposició demana més accions per impulsar la pagesia

Ciutadans i ERC reclamen més compromís al govern amb l’agricultura després que el consistori palafollenc aprovés en el ple la bonificació  a la cooperativa de pagesos Conca de la Tordera del 95% per unes obres d’ampliació. Ho explica la regidora d’Hisenda, Dolors Agüera.

En aquest sentit el grup municipal d’ERC, tot i que no s’oposen a la bonificació, ha posat en dubte que tingui una repercussió significativa en el món agrícola. El seu portaveu, Francesc Alemany, ha demanat més accions al govern per potenciar la pagesia en el territori, un ofici amb poc relleu generacional i alerta que si no s’actua ara, després serà massa tard.

En la mateixa línia, el regidor de Ciutadans, Martí Victòria, reclama també més accions que impulsessin l’agricultura al territori.

Des d’Iniciativa, el regidor de pagesia Juan Andrés Osorio, i membre també del govern, es mostrava compromès amb el sector i portava al plenari el valor de la proximitat en l’àmbit agrícola.

Des del govern, l’alcalde Valentí Agustí deixava a l’aire, doncs, una possible solució, que encara no s’ha arribat a estudiar: la creació d’una escola agrícola i demanava la participació per qualsevol idea que pogués ajudar a estimular el sector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics