Ciutat Jardí tindrà tota la instal·lació elèctrica nova

Palafolls. Urbanització Ciutat Jardí on es faran obres de millora als carrers i a les voreres principalment perquè pugui ser recepcionada per l'Ajuntament
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres de la zona de Ciutat Jardí que van començar aquest estiu amb l’objectiu d’urbanitzar els prop de 21 km de carrers del barri continuen.

El regidor d’urbanisme i obres públiques, Josep Rueda, manté que el ritme dels treballs és més lent del que inicialment es pensaven. El motiu de l’endarreriment és que se substituirà al complet tota la instal·lació elèctrica del barri, a diferència del que s’havia acordat  inicialment quan s’havia plantejat que alguns trams es pogués aprofitar el cablejat ja existent.

Les voreres són un altre element que també s’havia inclòs en el projecte d’urbanització. En aquest cas sí que s’havia decidit restaurar les voreres en mal estat, però pot comportar que quedin a diferents alçades i per tant convertir-se en un problema d’homogeneïtzació. Així, s’optarà per la substitució de la majoria.

Les obres, que van començar fa 4 mesos, afecten a uns 700 propietaris i se centren en la reposició de vials, calçada, voreres i instal·lació d’electricitat. Les xarxes socials recullen, però, diverses queixes dels veïns de Ciutat Jardí. Uns alerten que l’amplitud de les voreres redueix l’espai per on poden circular els vehicles. També critiquen que la maquinària dels operaris aparcada al vial és perillós pel trànsit, sobretot de nit i en zones amb canvis de rasant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics