El Tió Solidari es bolca amb la recollida d’aliments

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla Gegantera de Palafolls ha tornat a organitzar, com ja és habitual, el Tió Solidari. L’acte, obert a tothom, ha tingut lloc aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda Plaça del Teatre.

L’activitat ha tingut un rerefons solidari en motiu de la campanya de recollida d’aliments “Tu ets Solidari” que impulsa l’Ajuntament anualment i que dura fins aquest dissabte.

Tots aquells interessats en col·laborar amb la campanya solidària s’hi van poder acostar i aportar aliments que després es repartiran entre les famílies més necessitades de  Palafolls a través de l’entitat local “Fronteras Abiertas a la Amistad”.

És habitual en aquestes dates les campanyes solidàries de recollida d’aliments, però també cal sumar-hi els actes per recaptar fons per la Marató de TV3. En aquesta línia el aquest  diumenge La Puput organitza la Quina al Cafè de Palafolls i també, el casal d’Homes, un vermut solidaria la plaça de Poppi.

Blanes també s’ha sumat a la recollida de fons econòmics per la Marató. Aquest dissabte, una cinquantena de soldats romans de l’Associació de Manaies de Blanes ha organitzat per tercer any consecutiu un acte solidari en favor de la Marató de TV3. Enguany, però, per primera vegada els Manaies sèniors i els Iuniores han marxat junts. De fet, els Manaies Iunores, format per joves d’entre 6 i 16 anys, fa pocs mesos que s’han format.

Durant l’esdeveniment s’ha llegit una proclama, en cada parada de la cercavila, interpretada tal i com ho feien els antics pregoners i on s’ha demanat als ciutadans de Blanes que fessin un donatiu. Mentre es llegia el text, els membres dels Manaies Iunores s’han encarregat de passejar-se amb unes guardioles per recollir les aportacions dels assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics