Malgrat podria demanar la reducció de l’horari de la discoteca Tropicana per millorar la seguretat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc assegura que està compromès en la millora de la seguretat i del civisme a la zona d’oci del passeig marítim de la localitat, allà on es concentren els principals problemes d’ordre les matinades del cap de setmana.

Al mes de juny, la Policia Local de Malgrat va elaborar un informe de 35 pàgines sobre la situació actual al voltant d’aquesta discoteca situada al passeig marítim, molt freqüentada per joves de l’àrea metropolitana de Barcelona, sobretot la nit de dissabte.

Davant d’aquesta situació el consistori malgratenc insisteix que el local compleix amb tota la normativa vigent a nivell municipal, i ara està mirant si es pot reduir l’horari d’obertura del local. La competència és de la Generalitat i l’Ajuntament està a l’espera d’una resolució. Ho explica l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader a Ràdio Palafolls.

Fa poc més d’un any, un noi de 21 anys de Montcada quedava en coma després de rebre una pallissa d’un grup de 10 joves a les portes de la discoteca malgratenca.

Al mes de juny d’aquest any, un jove de Granollers de 25 anys d’edat va rebre una ganivetada a l’abdomen poc després d’haver sortit de la mateixa discoteca. Un amic de la víctima també va rebre cops al cap.

Ara el consistori busca la manera de millorar la seguretat i estudia retallar l’horari del local. És l’opció que també es contempla a Blanes, on l’última  Junta de Seguretat va posar sobre la taula avançar l’horari de tancament d’alguns locals d’oci nocturn per reduir els aldarulls i el soroll a la zona dels Pins i La Plantera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics