L’Amateur perd a l’últim minut contra l’Abadessenc

L’equip havia aconseguit avançar-se a la segona part. Ho va fer Joni al minut 62.  10 minuts més tard els del Ripollès van aconseguir igualar el partit i quan tothom donava per fet el repartiment de punts, un gol al minut 90 va acabar decantant el partit per l’Abadessenc.

Un cop moral pels jugadors de José Caceres, que a banda de perdre el partit, han vist com els de St. Joan de les Abadesses els han superat a la classificació. Ara el PLF cau fins la 6a plaça de la lliga, amb 23 punts. Aquest dissabte rebran al municipal de PLF al Banyoles, que és 4t a la lliga a 4 punts dels locals.

Per la seva banda, el segon equip del PLF es va imposar clarament per 0 a 3 al Sils. Parera va obrir la llauna al minut 46 i Eric al 79 i Gerard al 89, van acabar segellant la victòria de l’equip entrenat per Marc Moles, que puja fins la 6a plaça del campionat amb 19 punts.

El proper partit serà el més complicat dels disputats fins ara, ja que rebran a casa el Batllòria, que només ha cedit 4 punts en els  11 partits disputats fins ara. Són líders de la classificació a 9 punts del PLF.

El juvenil també jugava contra el Sils, però ho feia al municipal. L’equip local  no va poder passar de l’empat a 2 contra els de la Selva. Justament el Sils s va avançar només començar el partit, però Daniel va aconseguir l’empat al minut 6. Al 48 Mamadou marcava el 2 a 1, però el Sils aconseguia l’empat al 77. 1 punt per a cada equip, cosa que fa caure el PLF a la 7a plaça a l’espera de visitar aquest cap de setmana l’Arbucienca, que és 12è.

El juvenil B, es manté penúltim després de perdre per 0 a 3 contra el Pals. El proper partit serà contra el Farners que és 12è a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics