URGENT

Els centres escolars s’uneixen per cantar en anglès

Compartiu aquesta història

Els alumnes de sisè de les escoles de Palafolls, Mas Prats i les Ferreries, juntament amb els estudiants de primer d’ESO de l’Institut Font del Ferro cantaran conjuntament una cançó en anglès demà a les 11 del matí a la Plaça de Poppi.

L’objectiu de l’activitat és millorar l’anglès dels alumnes palafollencs i s’emmarca en el programa English Day en el que ja fa un temps que participen conjuntament els centres escolars del poble.  Els centres es troben un cop al mes i preparen diverses activitats per tal de guanyar fluïdesa en la llengua estrangera. La Núria Vidal és la cap d’estudis de l’Escola les Ferreries.

És la segona edició que fan, ja que l’any passat també es van unir per cantar Imagine, de John Lennon. El tema escollit per demà és Jingle Bell Rock, que a més de ser escrit en anglès, encaixa amb l’època nadalenca. Ho explica la directora de l’Escola Mas Prats, Rebeca Gómez.

La coordinació entre els centres educatius és estreta pel que fa a la finalitat de millorar l’anglès al municipi. L’intercanvi de metodologia i criteris d’avaluació és un dels aspectes rellevants per tal que els alumnes arribin a l’institut amb un nivell més alt, a més de fer diverses activitats conjuntes.

Des de l’institut, la professora d’anglès Olga Rodrigo, manté que els alumnes estan il·lusionats amb l’experiència. Aquesta és la segona vegada que hi participaran, però l’any passat ho feien des de l’escola i ara des de l’institut. És també el retrobament amb antics professors i amics.

L’acte de demà s’emmarca dins el programa English Day, un dia en el que cada centre educatiu organitza activitats en anglès i relacionades amb l’idioma estranger.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics