L’últim curs del Fem Empresa explicarà com tractar amb els bancs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cicle Fem Empresa tanca demà el programa anual  i ho farà amb el curs “Com negociar amb la banca”,  impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica del municipi.

Aquest és el quart i últim taller formatiu que completa el programa d’enguany i que busca millorar i ampliar coneixements dels emprenedors del nostre municipi. Concretament la píndola de demà se centrarà en l’aspecte financer i explicarà els ítems més rellevants i bàsics que s’han de tenir en consideració a l’hora de tractar amb entitats financeres. Sílvia González, és de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

El curs de demà està destinat sobretot a emprenedors que tinguin ja una idea de negoci en ment, a aquells que fins i tot ja tinguin la seva empresa en funcionament o també a tothom que li interessi el tema financer.

El curs l’impartirà l’expert en comptabilitat, Albert Munzó, que explicarà els conceptes financers bàsics en una sessió oberta i participativa amb els assistents.

El curs de demà, “Com negociar amb la banca”, es farà de 9 a 1 del matí a l’edifici del MiD i els interessats s’hi poden pot inscriure dirigint-se a l’ajuntament telefònicament o bé a través de correu electrònic plf.promoeco@palafolls.cat.

El programa Fem Empresa ha tornat a comptar ambla participació i coordinació de les àrees de promoció econòmica de tres municipis: Palafolls, Malgrat i Tordera i rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions formatives començaven a finals de setembre amb un taller de rendibilitat empresarial, la gestió de la comptabilitat, la burocràcia, la legislació i els tràmits per iniciar un negoci, i demà, com negociar amb els bancs, que tanca el cicle formatiu a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics