URGENT

L’últim curs del Fem Empresa explicarà com tractar amb els bancs

Compartiu aquesta història

El cicle Fem Empresa tanca demà el programa anual  i ho farà amb el curs “Com negociar amb la banca”,  impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica del municipi.

Aquest és el quart i últim taller formatiu que completa el programa d’enguany i que busca millorar i ampliar coneixements dels emprenedors del nostre municipi. Concretament la píndola de demà se centrarà en l’aspecte financer i explicarà els ítems més rellevants i bàsics que s’han de tenir en consideració a l’hora de tractar amb entitats financeres. Sílvia González, és de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

El curs de demà està destinat sobretot a emprenedors que tinguin ja una idea de negoci en ment, a aquells que fins i tot ja tinguin la seva empresa en funcionament o també a tothom que li interessi el tema financer.

El curs l’impartirà l’expert en comptabilitat, Albert Munzó, que explicarà els conceptes financers bàsics en una sessió oberta i participativa amb els assistents.

El curs de demà, “Com negociar amb la banca”, es farà de 9 a 1 del matí a l’edifici del MiD i els interessats s’hi poden pot inscriure dirigint-se a l’ajuntament telefònicament o bé a través de correu electrònic plf.promoeco@palafolls.cat.

El programa Fem Empresa ha tornat a comptar ambla participació i coordinació de les àrees de promoció econòmica de tres municipis: Palafolls, Malgrat i Tordera i rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions formatives començaven a finals de setembre amb un taller de rendibilitat empresarial, la gestió de la comptabilitat, la burocràcia, la legislació i els tràmits per iniciar un negoci, i demà, com negociar amb els bancs, que tanca el cicle formatiu a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics