URGENT

Blanes discutirà avui els pressupostos per l’any que ve

Compartiu aquesta història

Fa uns dies ja es va presentar la proposta de pressupostos del govern municipal de Blanes (PSC, PdCAT i ERC), però avui passarà pel ple.

El pressupost s’enfila fins els 46 milions i mig d’€ amb la previsió que hi hagi més ingressos que despeses, pel que es pugui tancar l’any amb un superàvit de mig milió.

El document que avui portarà a aprovació el govern preveu que 7 de cada 10€ de despesa provinguin dels ingressos municipals de tributs com l’IBI, l’impost de circulació o  les escombraries.

La proposta de pressupost municipal inclou inversions per 1 milió 350 mil€, la majoria dels quals aniran a finançar treballs a la via pública com a la xarxa de clavegueres, pluvials o també per a la modernització del consistori.

També es preveu poder fer la rotonda de Ca la Guidó o inversions acordades amb el PP, a l’oposició.

Actualment el govern local està en minoria, però l’acord amb els populars els dóna la majoria per tirar endavant aquests pressupostos.

L’acord amb el PP inclou l’asfaltatge de l’Avinguda Madrid, la substitució de fanals o la millora en voreres del municipi.

Blanes preveu tancar aquest 2016 amb un endeutament del 62%, lluny del màxim assolit fa 5 anys, amb un 110% del seu pressupost ordinari. La normativa actual no permet als consistoris tenir un endeutament superior al 75%.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics